یک مشاور کسب و کار خوب چه ویژگی هایی دارد؟
رقابت در بازار کسب و کار با وجود رقیبان بسیار در این حوزه امری ناممکن به نظر میرسد. در چنین شرایطی، دیدن افراد باتجربه و کارکشته و افرادی که هر یک استراتژی خاص خود را دارند، ممکن است دلسردتان کند و شما را برای راه اندازی کسب و کارتان دچار تردید کند. شاید شما از افرادی باشید که برای تبدیل شدن به یک مشاورهی کسب و کار سالها درس خوانده باشید، اما دیدن مشاوران با تجربه در این زمینه، از اشتیاقتان بکاهد.
اگر به عنوان کسی که به دنبال راه اندازی کسب و کار خودش است، دچار شک و تردید شدهاید، بهترین راه مراجعه به یک مشاور کسب و کار مجرب است. استفاده از مشاورین کسب و کار علاوه بر اینکه در آغاز فعالیت شما باید همراهتان باشد، برای حفظ جایگاه خود در میان بازار رقابت با رقیبان خود، به افراد متخصصی نیاز دارید که برای پیشرفت کسب و کار شما هدایتتان کنند. کمک گرفتن از دانش، تخصص و تجربه ی این افراد، یک امر ضروری و مهم است.
به عنوان یک فرد که برای تبدیل شدن به یک مشاور کسب و کار، به دنبال راه های جدید برای کسب مهارت میگردد، یکی از دغدغه های اصلی شما یافتن پاسخی به این سوال است که:یک مشاور کسب و کار خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
در این مقاله سعی کرده ایم به سوال های شما دربارهی ویژگی های یک مشاور کسب و کار خوب، پاسخ بدهیم. کسب و کار خود را میخواهید راه بیندازید یا به دنبال تبدیل شدن به مشاور کسب و کاری ماهر هستید، فرقی ندارد. این مقاله برای شما آماده شده است.
مشاور کسب و کار کیست؟
مشاور کسب و کار، فردی متخصص است که در زمینهی راه اندازی کسب و کارها و هر آنچه به یک کسب و کار مرتبط است، تجربه ی کاری عملی و دانش تخصصی دارد. یک مشاور کسب و کار، شما را راهنمایی میکند، کسب و کار شما را بررسی میکند و تمام اطلاعات را تجزیه و تحلیل میکند. نقاط قوت و ضعف کار شما را صادقانه پیش رویتان بیان میکند.
و در نهایت برای پیشرفت در کار و رقابت با رقیبان خودتان در حوزهتان، ایده ها و راه کارهای عملی به شما ارائه میکند.
مشاورهی کسب و کار، افراد را در زمینه ی راه اندازی، بهبود و توسعه کسب و کارشان راهنمایی میکند. این تخصص به پیشرفت کسب و کارتان کمک میکند. بنابراین به عنوان یک کارآفرین حرفهای که قصد راه اندازی کسب و کار خودش را دارد، به این فرد نیاز دارید.
بعنوان مثال : یک مشاوره کسبو کار پزشکی باید به طراحی سایت پزشکی، سئو سایت پزشکی مسلط باشد .
یک مشاور کسب و کار خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
مطمئنا این اولین سوالی است که از ابتدای مقاله تا به اینجا ذهنتان را مشغول کرده است. در ادامه به ده ویژگی اصلی که مشاور کسب و کار باید دارا باشد میپردازیم:
دانش و تخصص:
به عنوان یک مشاور کسب و کار، باید در زمینهی کسب و کار و تمام بحران ها و عیبهایی که افراد ممکن است به آن برخورد کنند، دانش و تخصص کافی داشته باشید. دانش و تخصص یکی از معیار های بهترین مشاوره کسب و کار در تهران نیز میباشد .
موسسان کسب و کارهای بزرگ و کوچک، این دانش و تخصص را ممکن است نداشته باشند یا برای حل یک مشکل، فرصت و زمان کافی را نداشته باشند. به همین دلیل به یک فرد متخصص در این زمینه نیاز دارند که از ابتدا تا انتها آنها را راهنمایی کنند.
یک مشاور کسب و کار همیشه دانش خود را بروز میکند و با سایر افراد متخصص در این زمینه در ارتباط است و از راهنمایی و کمک آنها نیز استفاده میکند.
صداقت و روراستی:
اصل بعدی که یک مشاور کسب و کار حرفه ای همواره به آن پایبند است، اصل صداقت است. مشاورین کسب و کاری که در توانایی های خود اغراق میکنند یا از بیان ایرادهای یک کسب و کار با صاحب آن روراست نیستند، در کار خود به زودی شکست میخورند. اصل صداقت با مشتریان طنابی است بین آن مشتری و فروشنده که اگر نازک شود، به این راحتیها ترمیم نمیشوند.
- مهارت های ارتباطی و اجتماعی:
مشاور کسب و کار حرفهای باید مهارتهای ارتباطی کلامی خوبی داشته باشد. باید بتوانند اطلاعات و دانش خود را به درستی به مشتریان خود انتقال دهند. در کنار ارتباط کلامی، ارتباطات کتبی و اصول نویسندگی میتواند در پیشرفت مشاوران کسب و کار هم موثر باشد.
از طفی داشتن مهارتهای اجتماعی با افراد متفاوت هم اهمیت به سزایی دارد. اعتماد به نفس و حس شوخ طبعی بهترین راه برای برقراری ارتباط نزدیک با افراد است.
- انعطاف پذیری در ارتباطات:
از آنجایی که مشاوران کسب و کار با کارفرمایان متفاوتی سر و کار دارند، انعطاف پذیر بودن نسبت به نگرش ها و افراد مختلف اهمیت بسیاری برای آنها دارد.
مشاوران باید با شرایط و خواستههای مختلف کارفرمایان سازگار شوند. از این رو باید همواره در دسترس مشتریان خود باشد و با تمام راه های ارتباطی به نیازهای آنها پاسخگو باشد.
مشاوران کسب و کار باید به نیازهای متفاوت کارفرمایان جواب بدهند، صبور مردمدار و خونگرم باشند و خود را برای برخورد با هر نوع شخصیتی آماده سازند.
- انجام تحقیقات دقیق و مستندسازی اطلاعات:
مهارتهای مستندسازی و تحقیقات برای یک مشاور کسب و کار اهمیت بالایی دارد. در این کار نظم و دقت، بسیار مهم است. برای جمعاوری اطلاعات، پرسشهای دقیق و هوشمندانه از مشتریان نقش اصلی را دارد. دستهبندی این اطلاعات برای استفاده از آنها به شکلی منظم، حائز اهمیت است.
- اعتماد سازی:
ایجاد اعتماد بین کارفرما و مشاوران کسب و کار بسیار مهم است. زیرا مدت فعالیت و همکاری مشاور و مشتری ممکن است کوتاه باشد و مشاور باید تلاش کند در همان ابتدا اعتماد و نظر کارفرمای خود را جلب کند. ایجاد این تصویر، با صداقت و نظم و حرفه ای بودنی که مشاور از خود نشان میدهد، ساخته میشود.
۷. برند سازی :
یک مشاور کسب و کار خوب باید با روش های برندسازی آشنا باشد یک مشاور کسب و کار خوب باید بر ان کسب و کار اشراف کامل داشته باشد بعنوان مثال برای برندسازی پزشکی شما باید از یک مشاوره کسبو کار نیچ در این حوزه برای کسبو کار خود کمک بگیرید .
کلام آخر
بهترین راه برای حل کردن یک گره در کسب و کارها، کمک گرفتن از یک مشاور کسب و کار است. یک مشاور حرفه ای و متخصص، زمان و دانشی که برای حل یک مشکل نیاز است در دست دارد و با تخصص و مهارت خود میتواند بهترین راه حل ها را برای توسعه ی یک کسب و کار ارائه بدهد.
به کمک مهارت های ارتباطی یک مشاور، حلقه ی ارتباطی و تعاملات بین مشتری و مشاوران کسب و کار محکم تر میشود و با توصیه های راهبردی این افراد، جایگاه کسب و کار در دنیای تجارت تثبیت میگردد.
طبیبان پلاس اولین ارائه دهنده خدمات دیجیتال مارکتینگ پزشکی در ایران میباشدبرای دریافت خدمات طراحی سایت پزشکی، سئو پزشکی حرفه ای، سئو سایت دندان پزشکی کافیست با مشاورین ما در تیم طبیبان پلاس در تماس باشید .